Oscee-blog

Jól megmondom!

Információk rólam

An average guy.

A becsületes nevem Józsa Oszkár és 2007 óta írom ezt a blogot. Igaz, jópár bejegyzés szövege hónapokkal korábban született és utólag lett a blog adatbázisába injektálva (lsd.: 2007. július – 178 bejegyzés). A blogon található bejegyzésekhez hasonlatos hozzászólásokkal boldogítottam és boldogítom a mai napig pár fórum közösségét – 2007-ben jött az ötlet, hogy ezt biza egy saját magam által adminisztrált, jól menedzselhető/archiválható/kereshető felületen tegyem meg, a többi már történelem, szokás mondani – egy csapásra beleszerettem a WordPress rendszerbe és azóta is itt ragadtam, már nem sokkal az indulás után többet jelentett számomra ez a felület, mint egy fórum.

A fentiekből talán látható, hogy a tartalmat részben a saját célra archiválom, könyvelem el ezen az online felületen. Másrészt viszont, mivel adott a technológia, miért ne online tegyem ezt? Így lett egy blogból számomra filmes, sorozatos napló, kommunikációs platform és az internet káoszába irányított szócső. Az mindig is mellékes volt, hogy 3 ember olvassa, 333 vagy akár egy sem.

Pár véletlenszerű infó rólam, hisz ennek az oldalnak engem kéne jellemezni. Balkezes és szemüveges vagyok, 2010 júliusa óta szakállam van, beszélek angolul, valamennyire németül és egy nagyon picit spanyolul, szeretnék beszélni japánul és ennél jobban spanyolul, zenei és filmes téren mindenevő vagyok, amennyiben az a zene vagy film igényesen kivitelezett. Szeretem a naplementét, Budapestet, a repülőket, a magyar kajákat, a kávét, a sört, a sportokat, és még oly sok mindent. Szeretek sétálni, biciklizni, olvasni, órákat eltölteni az interneten, délután aludni, új információkat magamba szívni, legyen az topográfia, elektronika vagy neurológia, nem számít.

Az elérhetőségeimet nem ismétlem meg még egyszer – egyrészt itt vannak jobb oldalon, másrészt aki keres, talál.

Írd a dobozba és kattints