Oscee-blog

Jól megmondom!

Információk a blogról

Üdv a blogomon!

Ez egy amolyan személyes honlap és blog keverék. Használom egyaránt blogként, de mindenféle galériák és egyéb irományok is felkerülnek ide reményem szerint. Valamint email mellett itt mindig biztosan és relatíve gyorsan elérhető vagyok.

Technikai infók: WordPress 3+ motor dolgozik az oldal alatt – gyakorlatilag mindig az elérhető legfrisebb (gondolkodtam PHP fusion-on is, de inkább mégis egy blogmotort választottam, praktikusabb). Jelenleg a Yoko, egy letisztult, német téma feszül a blogon, ami mobil készülékeken is jól néz ki.
Az RSS a feedburner rendszeren keresztül bonyolódik, mert az finom. Sőt, e-mailes hírlevél is van, az is rajtuk keresztül.

kommentekről: a megjegyzésekhez egy nickname és egy mailcím megadása kötelező, regisztráció nem szükséges, nem is lehetséges. Egy komment maximum kettő linket tartalmazhat, egyébként moderálás után jelenhet csak meg (a spamek elkerülése végett), ha ezen, vagy bármi más okból elkapja a kommented a spamszűrő, légyszi jelezd, és engedélyezem (Akismet szűrő dolgozik a blogon, természetesen).

A tárhelyet és domaint DownTownHost szolgáltatja nekem. Köszi! 2008 októberében vettem a tárhelyet (7 GB, havi max. 200 GB forgalommal), a domain 2008 júniusa óta az enyém. Azért aldomainen van a blog, mert több honlapot is üzemeltetek, és inkább mindegyiket aldomainre raktam.

Kontakt és infók a rólam szóló oldalon, vagy itt jobbra a kis információs szövegdobozban.

Írd a dobozba és kattints