Oscee-blog

Jól megmondom!

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (A szellemlovas: A bosszú ereje, 2011)

| 0 comments


Reviewed by:
Rating:
1
On 2012. július 15.
Last modified:2012. július 15.

Summary:

Mikor azt gondolod, hogy Nic Cage-nek már nincs lejjebb, megérkezik a Szellemlovas 2.

Erre nincsenek szavak.

Az első szellemlovas film után úgy gondolta az ember, hogy oké, gyengus lett, de azért szódával elmegy. Nicolas Cage amúgy is hatalmas Ghost Rider képregény rajongó, hát hadd élvezze a szerepet, még ha a film maga nem is nagy szám. Aztán a stúdió elkészíttette ezt a második részt, amivel új mélységeket állít fel Cage az amúgy is mélyrepülésben lévő karrierjében.

Egyszerűen borzalmas. Teljesen Asylium stúdió minőségű szenny, azzal a különbséggel, hogy azok low budget futószalagon gyártott trash filmek, ez meg egy elméletileg high-profile hollywoodi képregényadaptáció. Az animáció gyenge-közepes (bár a lángoló teherautó pl. jól nézett ki). De ez hiába húzná fel kicsit a közepes irányába a filmet, a rendezés és a színészi játék annyira botrányosan szar, hogy húzhatja felfele, hiába. Pedig a rendezőpárosnak köszönhetjük a Crank filmeket pl, de ezúttal mindent elrontanak, amit el lehet a béna beállításoktól a bagatell párbeszédekig.

A nézhetetlen definícióját tökéletesen kimeríti a szellemlovas 2, többször beletekerve is csak fájdalom árán bírtam végignézni.

1/10

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

Írd a dobozba és kattints