Oscee-blog

Jól megmondom!

Final Destination 5 (Végső állomás 5., 2011)

| 0 comments


Reviewed by:
Rating:
1 Star
On 2012. június 17.
Last modified:2012. június 17.

Summary:

Ismét lesújt a halál, főhőseink 3D-ben hullanak. De inkább a film minősége a horror, mintsem a tartalma.

Az előző 3D-s epizódot kihagytam, aztán erre mégis beneveztem, ugyanis valaki azt mondta, hogy ez valamivel jobb annál. Nos, nem tudom, milyen lehetett az előző rész, de ez konkrétan fos, a hígabb fajtából.

A széria első része ötletes volt, anno a slasher horrorok felvirágzó időszakában még egész nézhető, emészthető volt. Én még a másodikat is szerettem, ami új szintre emelte a látványt és a kreativitást főhőseink lemészárlásaival. Aztán jött a mélyrepülés, aminek a legújabb része ez az ötös, (természetesen) 3D-s epizód. És ez is egyben a legnagyobb, röhejesen gáz hibája. A fél filmet feláldozták az olcsó, gagyi 3D effekteknek, amolyan “készítsük elő a jelenetet valami random hülyeséggel és dobjunk be egy véres 3D effektet a néző arcába” filozófia szerint.

A másik fele meg egyszerűen szar, nincs mit szépíteni a dolgon. Főhőseinknek nincs több sütnivalója, mint a tollkupaknak itt mellettem, de esélyesen az íróknak se, annyira bagatell, nevetséges történetet és karaktereket írtak. A film fájóan rossz és unintelligens, de a legrosszabb az egészben, hogy bőven nyereséges volt…

2/10 

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

Írd a dobozba és kattints