Oscee-blog

Jól megmondom!

40 filmes december

| 0 comments

Ugyan az alábbi bejegyzések többségében még pár hónappal ezelőtti félmondatok bejegyzés formába tuningolt inkarnációi, de a közelmúltban ismét nekiálltam aktívan filmeket nézni, szeptember óta először. Gyorsan meg is próbálkoztam egy ilyen nagy kihívással, miszerint decemberben én biza megnézek 40 filmet. Kezdődött az egész a 2011-es ELTE filmmaratonnal december elején, ami ismét nagy élmény volt, szánok neki egy külön bejegyzést is nemsokára. És gondoltam, ha képes voltam végigülni 12 filmet 1 nap alatt, miért ne próbálnék meg még 38-at megnézni a maradék 3 hétben?

Sajnos azonban a 40 film végül nem jött össze, 36-ig jutottam a klasszikus mozi- és tv filmekből, ha ehhez hozzávesszük a 3 rövidfilmet is, még akkor is csak 39. Sebaj, elkeseredni ezen nem fogok, több filmet láttam decemberben, mint előtte közel fél évig összesen, szóval nem panaszkodom (azt, hogy a vizsgáimból csak egy lett meg decemberben, nem tudom, hogy ennek számlájára írhatom-e…).

Úgyhogy ha már ismét pörög a filmnézés, újra megpróbálkozok ezzel a blogolás témával, ha már ezt is hanyagoltam az elmúlt pár hónapban. (a minap a CSS-en is reszeltem kicsit, mivel frissítéskor elvitte az előzőt a cica)

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

Írd a dobozba és kattints