Oscee-blog

Jól megmondom!

Paul (Paul, 2011)

| 2 Comments

Kellemes vígjáték, kis geek kikacsintással – már kétszer is volt szerencsém hozzá moziban, pedig _annyira_ azért nem nagyszerű.

Alapvetően én nagyon csípem a Pegg – Frost komédiákat és Greg Mottola rendező előző filmje, a Superbad is kellemes, pozitív csalódás volt számomra. És pont jól illeszkedik ebbe a sorba a Paul is, semmi kiemelkedő, egy kicsit bugyuta, ámde ötletes és vicces sztori egy laza földönkívüliről – közönséggel együtt nézve végig nagyokat nevettem rajta. A filmes utalások és cameok meg csak emelik a fényét és Seth Rogen is nagyon jó munkát végzett Paul szinkronjával (információim szerint a szinkron meglehetősen gyenge lett, kerüljétek).

Ha leszűkítjük a nem-animációs sci-fi vígjátékok köreére, akkor évek óta a legjobb. Nem mintha sok értelmes cím lett volna ebben a műfajban mostanában…

7/10

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

2 Comments

  1. Én szinkronosan láttam, és tetszett… szerinted beszerezzem deszinkron?

  2. Több helyen is olvastam, hogy Paul szinkronja határozottan gyenge lett, azt nem tudom, hogy mennyi poén veszhetett el a fordítás közben – nekem mondjuk ingyenmozi volt, így jó volt kétszer, harmadjára már azért nem kéne, főleg szinkronnal. :)

Írd a dobozba és kattints