Oscee-blog

Jól megmondom!

Disaster Movie (Katasztrófafilm, 2008)

| 1 Comment

Az Epic Movie-t már szerencsésen elfelejtettem (bár a plot kétszeri elolvasása után beugrottak jelenetek, jaj), a Superhero Movie meg nem volt istencsapása rossz, egyenes út vezetett oda, hogy ezt is megnézzem (igen, a Date Movie is tervbe van). Hiba volt.
Röviden: címhez illő tartalom, megérdemelt imdb bottom #2. Semmi történet, csak összeszedtek egy rakás filmet, Batman-től kezdve Juno-n át High School Musical-ig, amit csak bele lehet préselni 1,5 órába – de nem csak hogy nem építettek alá sztorit, ami még idegesítőbb, hogy sokszor inkább ezen filmek arconköpése, mintsem paródiája. Persze a(z erőltetett) poénok többsége is fingós-szarós-káromkodós, ha valaki erre izgul, hát lelke rajta, szerintem szánalmas cucc. A színészek meg annyira szarok, hogy inkább bele se megyek a témába… (a srác egyébként a Star Wars animációs filmben és -sorozatban Anakin hangja)
Hogy említsek pozitívumot is? A Hancock-karakter szinte jobb volt, mint a Hancock-filmben, a Bűbáj-paródiák legeleje is egész emészthető volt (Nicole Parker hangja is), és azért párszor el is mosolyodtam néha, de lehet, hogy ezek is csak kényszeredettségből voltak…

1/10

(szerk: hmm, nem találom a Bűbáj-véleményem, lehet, hogy ide nem került fel, ha így van, akkor hamarosan orvoslom :)

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

One Comment

  1. Szerintem hatalmas! :D

    Vannak filmek, amik csak akkor ütnek, amikor nem számít rá az ember, nem készül rá, nincsenek előzetes várakozásai.. csak bambán ül otthon, üres fejjel kapcsolgatja a TV-ét…és egyszer csak meglátja ezt, értetlenül néz ki a fejéből, hogy mi ez a baromság… felkiállt, hogy: Na neee!!..de azért nem kapcsol el, és kisvártatva leofordul a székről a röhögéstől.

    Úgy gondolom mindannyain éltünk már meg ilyet, és vannak filmek, amik csak így jók, de akkor nagyon. Sztem ez pont ilyen. Ha direkt meg akarnám nézni, biztosan nem tetszene…

    Viszont pár hete véletlenül láttam, és majd megfulladtam röhögés közben…szégyellem, így volt.

Írd a dobozba és kattints