Oscee-blog

Jól megmondom!

Eureka s3 part 1 – azaz a félszezon (3×01-08)

| 0 comments

Kicsit kifacsart lett ez a Eureka – hagyján, hogy félbevágták az évadot, és fele most ment le, fele meg majd valamikor nyáron, és így se nem egészévados se nem nyári sorozat. A szomorú, hogy szerintem sokkal gyengébbre és kicsit más hangulatúra sikeredett, mint az előzőek – és még a főcímdalt is megvágták…

Az első négy rész szerintem nagyon gyenge lett, hatványozottan volt jelen a hülyeség, ennyit már nem tud ellensúlyozni a hangulat/poénok, többet nevettem a baromságain mint a poénjain. No meg jött ez az eltakarítónő, aki okés, hogy pár poén forrása, de nekem nem tetszett a karakter és szerintem csak belerondított az Eureka-érába – bár nagy részt hozzá kapcsolódik a fő sztorivonal (ami miatt lényegében egész jó lett a második 4 epizód), nem menti meg, az sem egy nagy szám.
Voltak ezek a hülyeségek, mint választás meg robotkutyakiállítás, és hasonlók, majdnem levakartam az arcom. No meg Zoe pasija, nagyon vártam, hogy beleragad egy nagy tábla nano-polimer szintetikus napba és kilövik a második napba, és én láthatom atomjaira széthullani.
De Carter általában megmenti, és szerencsére lezárult ez a sztorivonal – remélem, hogy nyáron(/tavasszal?) értékelhetőbbel tudnak előállni…

Unalmas volt néhol a fentiekből kiindulva. Már nem az a kajálós sorozat, ami volt, hanem inkább “közben a háttérben nézem a tegnapi NHL meccset” sorozat helyenként :)

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

Írd a dobozba és kattints