Oscee-blog

Jól megmondom!

Prison Break 4×09-12

| 0 comments

Eléggé elmaradtam a suli miatt (csak a Californication-t nézem), de most volt egy kis szabad időm gondoltam, ideje lesz nekiállni pótolni. hát, lehet, hogy jobban jártam volna, ha a Dexter/Heroes vonalon indulok el, ez eléggé kiábrándító volt.
Már a 9-es részben is kezdett idegesítővé válni, ahogy mindennemű ötlet nélkül nyújtani kezdik a Scylla-sztorit (sőt, nekem már eddig is voltak gondjaim a karakterek butításával és a sztori butaságával), ami aztán a 11-es részben annyira kicsúcsosodott, hogy annyira szar volt, hogy nem bírtam egyben végignézni. Talán a sorozat mélypontja volt – ha egy első évados sorozat lenne, én már kukáztam is volna. Fix koncepció nem sok van, a sztori összevissza hullámzik, Májkülék segghülyék lettek, és ordenérá baromságok vannak a sztorivan. De ami a legdurvább az egészben, hogy T-bag még ezt is élvezetessé tudja tenni, zseniális :)
Aztán jött a 12-es rész, ami végre egy értékelhető, sőt élvezetes rész. Volt pár iszonyat jó momentum (pl. General: “I don’t know”), de a vége akármilyen egyértelmű is volt már a közepétől fogva, szerintem elég gyenge. Kíváncsi vagyok, hogy innen hova tovább (főleg a T-Bag vonalon), sajna oda jutottunk, ahonnan elindultunk… Egyes jelenetei talán a évad legjobbjai voltak, globálisan, hát majd a végén eldöntöm :)

Még van két rész hátra, a héten valószínűleg azokra is sort kerítek, és nemsokára jöhet egy masszív pótolás.

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

Írd a dobozba és kattints