Oscee-blog

Jól megmondom!

Tenacious D – The Pick of Destiny (Tenacious D – A Végzet Pengetője / Tenacious D, avagy a kerek rockerek, 2006)

| 8 Comments

Haláli múvi, cafattá röhögtem magam, ráadásul végig szól a rock, szóval telitalálat.
Az igazat megvallva kicsit bugyuta a sztori: JB és KG zenekart alaptanak, meg szeretnék irni a masterpiece dalukat, de ehhez meg kell szerezniük a Végzet Pengetőjét, ami nevezetesen az ördög fogából készült (aki persze metalt játszik :). Kicsit képregény-hangulatba oltott bugyuta vígjáték zenével fűszerezve.
De sebaj! Mókás film, talán épp az elszállt történet miatt. A Tenacious D-t meg eddig is komáltam, Jack Black meg a Rocksuliban is hatalmas volt – aki azt szerette, ezt is fogja – eszméletlen jól megy neki ez a túljátszott saját maga paródiája karakter. A nyitó zene pedig telitaláltat (bár a többi is…).

Ttúlpontozva, de akkoris: 9/10

szerk:
nem tudom, hogy hány filmnek sikerült elérnie, hogy egy hét alatt háromszor megnézzem, de ennek simán. Masterpiece! :)

Author: Oszkár Józsa

Bloggazda. Informatikus, lázadó, álmodozó, fáradt. A blog mellett a twitteren is koptatja a száját.

8 Comments

 1. A zenék valóban hatalmasak, JB nagy arc, de szerintem szörnyű film lett. A poénok ezsméletlen rosszak szerintem. 4/10

 2. leginkább az érti a filmet, aki ismeri a Tencious D sorozatot, és az első albumaikról a számokat, és azok történetét… azoknak sokk érthetőbb minden poén plusz jobban érzik már a hülyeségeiket. :) én imádom!!!

 3. sztem nagyon is jó film főleg amikor az ördöggel párbajoznak,meg mikor gombát eszik és a fát yetinek nézi:) meg mikor a filmben repülnek a valóságban mászott a fára
  csukott szemmel.az nagy fax akinek nem tetszik.
  nem érti mi a lényeg.nem poén filmnek készűlt,hanem a történrtét mondják el a tenacious d-nek csak 1 kicsit túloznak,mert az ördög nem létezik.nincs pokol vagy menny.az hülyeség.van aki egyész életét istennek szenteli és a végén minden szar megtörténik vele,pl:a jevohák.nem tartanak semmijen ünnepet nem tartanak szülinapot semmit karácsonyt sem.na 1 szónak is száz a vége azért szökött el mert ő nem hitt istenben mert tudta hogy nem létezik akk meg minek maradjon ott ahol nem tudja azt csinálni amit akar.na ennyit errőr szetm 10-es skálán 1 10-es.:)

  am meg jó zenéket írnak mert megvan mind egyik és már jó ideje halgatom de nem lehet 1 szerűen megunni

  pontozásom:10/10

 4. Azért magyarul és helyesen írni megtanulhatnál mielőtt antijehovista prédikátor leszel.

 5. Ez már csak osztás sem volt, miután valaki 10 sorban képes kiakasztani a helyesírásellenőrzőt, és le “fax”ozza akinek nem tetszik ami neki igen, azt már az élet kisztotta, nekem már nem jut szerep :)

 6. helóztok nemtzudjátok hogy hol lehetne megvennia a végzet pengetőjét mármint tudom h az igaz nem létezik xd csak azért biztos gyártottak

 7. Google 2 másodperc alatt megmondta:

  egyik link
  és
  másik link

Írd a dobozba és kattints